Static overlay

Expert in
verduurzamen

Static overlay

Warmtepomp,
Airco & CV

Static overlay

Stek erkend
BRL-100

Static overlay

Gasketelwet
BRL-6000-25

previous arrow
next arrow
Team_gecomprimeerd_1920x800

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Showroom_gecomprimeerd_1920x800

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Teamspirit-2
PlayPause
previous arrow
next arrow

CV- Ketel

Een cv-ketel, wat staat voor “centrale verwarmingsketel”, is een apparaat dat wordt gebruikt om water te verwarmen voor het verwarmingssysteem van een gebouw. Deze ketels worden vaak aangetroffen in woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Het water dat door de cv-ketel wordt verwarmd, wordt vervolgens gedistribueerd door het gebouw om de ruimtes te verwarmen via radiatoren, vloerverwarmingssystemen of convectoren.

Binnen van Roekel installatiegroep zou een cv-ketel niet alleen worden beschouwd als een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem, maar ook als een kerncomponent van het dienstenaanbod van het bedrijf.

van Roekel installatiegroep, met zijn decennialange ervaring en toewijding aan vakmanschap, heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor alles op het gebied van installatietechniek. Als totaalinstallateur begrijpt het bedrijf de cruciale rol die een cv-ketel speelt in het creëren van een comfortabele en gezonde leefomgeving voor zowel huishoudens als bedrijven.

Deskundig Advies: van Roekel installatiegroep zou u als klant kunnen voorzien van deskundig advies bij het kiezen van de juiste cv-ketel voor uw specifieke behoefte. Door een grondige analyse te maken van de grootte van het pand, het tapwaterverbruik en andere relevante factoren, kunnen wij u helpen bij het selecteren van een cv-ketel die perfect aansluit bij uw eisen en budget.

Professionele Installatie: Het ervaren team van vakmensen van van Roekel installatiegroep staat garant voor een vakkundige en efficiënte installatie van de cv-ketel. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap zorgt het bedrijf ervoor dat de cv-ketel optimaal presteert en betrouwbaar functioneert gedurende vele jaren.

Onderhoud en Reparatie: van Roekel installatiegroep biedt uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat de cv-ketel te allen tijde in topconditie blijft. Door regelmatige controles, schoonmaak en eventuele reparaties uit te voeren, helpt wij u om de levensduur van uw cv-ketel te verlengen en onverwachte uitval te voorkomen.

Duurzaamheid en Energie-efficiëntie: Als onderdeel van onze inzet voor duurzaamheid en energie-efficiëntie kunnen wij u ook adviseren over de installatie van energiezuinige cv-ketels die voldoen aan de nieuwste normen en regelgeving op het gebied van energieprestaties. Wij zijn trotse ambassadeur van het uitgebreide gamma van Remeha cv-ketels, welke geproduceerd worden in Apeldoorn.

Kortom, Van Roekel Installatiegroep zou cv-ketels niet alleen beschouwen als een product dat wordt geïnstalleerd, maar eerder als een integraal onderdeel van haar totaaloplossingen op het gebied van installatietechniek, waarbij de focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Wij werken met de producten van https://www.remeha.nl/