Static overlay

Expert in
verduurzamen

Static overlay

Warmtepomp,
Airco & CV

Static overlay

Stek erkend
BRL-100

Static overlay

Gasketelwet
BRL-6000-25

previous arrow
next arrow
Team_gecomprimeerd_1920x800

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Showroom_gecomprimeerd_1920x800

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Teamspirit-2
PlayPause
previous arrow
next arrow

Over van roekel

Warmte, Comfort én Zekerheid, wij zijn van Roekel installatiegroep

In het hart van de driehoek tussen Maastricht, Heerlen en Echt, staat een bedrijf dat meer is dan alleen een naam. Het is een erfgoed van vakmanschap, een traditie van excellentie en een symbool van betrouwbaarheid. Dit bedrijf, genaamd van Roekel installatiegroep, vertelt een verhaal dat begint met een visie en zich ontvouwt tot “de belofte”  van warmte, comfort en zekerheid.

Al meer dan dertig jaar heeft van Roekel installatiegroep zijn stempel gedrukt op de regio en de installatiebranche. Het begon als een bescheiden onderneming, gedreven door de passie voor het vak en de vastberadenheid om uit te blinken. Maar door de jaren heen groeide het uit tot een symbool van kwaliteit en innovatie.

Danny en Sabine, de huidige bewakers van de erfenis, zijn niet alleen erfgenamen van een naam; ze zijn hoeders van een nalatenschap. Hun leiderschap heeft de onderneming naar nieuwe hoogten gestuwd, terwijl ze altijd trouw zijn gebleven aan de kernwaarden die van Roekel zo geliefd maken bij zijn klanten.

“Vooruitkijken en nieuwe ontwikkelingen omarmen zijn een deel van onze kracht,” zegt Danny met een glimlach die spreekt van vele jaren ervaring. “We zijn niet bang om nieuwe technieken en producten te gebruiken om zo het beste aan onze klanten aan te kunnen bieden.”

Maar achter elke succesvolle onderneming schuilt een team van toegewijde professionals. Bij van Roekel installatiegroep zijn het geen gewone medewerkers; het zijn ambachtslieden, experts in hun vakgebied, die samenwerken als een goed geoliede machine.

“In ons vak is er de laatste jaren veel gebeurd en er gaat nog veel gebeuren,” legt Sabine uit. “Wij willen een bijdrage leveren aan de energietransitie en volgen deze dan ook op de voet.”

Het is deze toewijding aan vooruitgang die van Roekel installatiegroep onderscheidt van de rest. Of het nu gaat om een cv-toestel, een hybride systeem, een warmtepomp of zonnepanelen, zij beheersen alle disciplines en blijven hun team voortdurend bijscholen om aan de steeds veranderende behoeften van hun klanten te voldoen.

Maar het bedrijf gaat verder dan alleen het leveren van diensten; het is ook een integraal onderdeel van de gemeenschap. Als trotse partners van Snackpoint Eaters, delen ze niet alleen hun passie voor ijshockey, maar dragen ze ook bij aan het behoud van deze prachtige sport in Geleen.

“Samen staan we sterker,” zegt Danny terwijl hij de kernfilosofie van het bedrijf omarmt. En het is deze verbondenheid, deze samenwerking tussen mensen, die van Roekel installatiegroep en zijn partners elke dag een stap dichter bij een “gas”vrije toekomst brengt.

Dus, terwijl de wereld blijft evolueren en veranderen, blijft van Roekel installatiegroep een baken van stabiliteit, een belichaming van vakmanschap en een symbool van gemeenschap. Want in hun wereld van warmte, comfort en zekerheid, is er altijd één ding dat nooit verandert: de toewijding aan excellentie, vandaag en voor altijd.