Static overlay

Expert in
verduurzamen

Static overlay

Warmtepomp,
Airco & CV

Static overlay

Stek erkend
BRL-100

Static overlay

Gasketelwet
BRL-6000-25

previous arrow
next arrow
Team_gecomprimeerd_1920x800

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Showroom_gecomprimeerd_1920x800

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Teamspirit-2
PlayPause
previous arrow
next arrow

Over van roekel

Warmte, Comfort én Zekerheid, wij zijn van Roekel installatiegroep

In ons bedrijf werken zo’n 14 vakkundige medewerkers, zowel in de woningbouw, renovatie, onderhoud & service en verduurzaming. Ons werkgebied is de driehoek tussen Maastricht, Heerlen en Echt.

Wij zijn KIWA, CO-, VCA- en F-gassen gecertificeerd, wat betekent dat ons werk en de bedrijfsvoering voldoen aan de geldende eisen. Al meer dan 30 jaar is ” van Roekel” een begrip in de regio en de installatiebranche. De huidige directie, bestaande uit Danny en Sabine van Roekel, zijn al vele jaren werkzaam binnen het bedrijf. ” Vooruitkijken en nieuwe ontwikkelingen omarmen, zijn een deel van onze kracht. We zijn niet bang om nieuwe technieken en producten te gebruiken om zo het beste aan onze klanten aan te kunnen bieden. Onze jarenlange ervaring maakt ons een betrouwbare partner.”

De installatietechniek is een breed en divers vak. Je werkt met de nieuwste technieken, het is innovatief en vooral nooit saai. In ons vak is er de laatste jaren veel gebeurd en er gaat nog veel gebeuren. Wij willen, als totaalinstallateur een bijdrage leveren aan de energietransitie en volgen deze dan ook op de voet.

Of het nu gaat om een cv-toestel, een hybride systeem, een warmtepomp, een airconditioning of om zonnepanelen, wij beheersen binnen onze groep al deze disciplines, volgen alle ontwikkelingen en blijven ons team opleiden. Juist door het zwaartepunt te leggen op het volgen van de laatste ontwikkelingen, kunnen wij onze klanten ten alle tijden de meest passende oplossing bieden in de vorm van maatwerk.

Omdat wij een totaalinstallateur zijn, met het zwaartepunt in de verduurzaming. Beheersen onze installateurs allemaal hun eigen discipline, ondanks dat is het belangrijk dat zij allen. Net als bij het ijshockey, teamsport beoefenen binnen de onderneming en elkaar versterken waar nodig. Alleen met zijn allen kun je het beste resultaat behalen.

Sinds jaar en dag zijn wij al een trouwe partner van de Eaters en bezoeken regelmatig de wedstrijden, vaak nemen wij ook gasten mee en dat zorgt voor hun vaak voor een andere kijk op de sport. Het brengt hun een avond vol spanning, genot en vooral enthousiasme voor onze geliefde sport. Deze energie draagt er dan weer aan bij, dat wij er wederom voor kiezen om als partner van Eaters ons steentje bij te dragen aan het behoud van deze mooie sport in Geleen.

van Roekel installatiegroep en Eaters maken Nederland elke dag weer een stukje “gas”vrijer

“Just stick together”

Danny van Roekel

Sabine van Roekel

van Roekel installatiegroep