Static overlay

Expert in
verduurzamen

Static overlay

Warmtepomp,
Airco & CV

Static overlay

Stek erkend
BRL-100

Static overlay

Gasketelwet
BRL-6000-25

previous arrow
next arrow
Team_gecomprimeerd_1920x800

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Showroom_gecomprimeerd_1920x800

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Teamspirit-2
PlayPause
previous arrow
next arrow

Verhuur

In een wereld waarin flexibiliteit, zekerheid en kostenefficiëntie steeds belangrijker worden, is het huren van een cv-ketel, airconditioning of warmtepomp bij ons bedrijf een slimme en praktische oplossing. Hieronder sommen wij de verschillende voordelen voor u als klant op;

Flexibiliteit: Door een cv-ketel, airconditioning of warmtepomp te huren, heeft u de vrijheid om te kiezen voor de juiste apparatuur die past bij uw behoefte, zonder zich zorgen te hoeven maken over de financiële inspanning.

Geen zorgen over onderhoud en reparaties: U als gebruiker draagt geen verantwoordelijk voor het onderhoud en eventuele reparaties van de gehuurde apparatuur. Dit betekent dat u zich als klant geen zorgen hoeft te maken over extra kosten voor onderhoud, onverwachte reparaties en/of storingen.

Al met al biedt het huren van een cv-ketel, airconditioning of warmtepomp u velen voordelen, u heeft immers de voordelen van een hoogwaardige installatie, tegen een vast tarief waarbij u volledig ontzorgd wordt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over onverwachte uitgaven aan uw technische installatie.

U heeft voor een vast laag tarief warmte, comfort én zekerheid.